Popis sušeného hovězího masa:
I indiáni vědí, že na Moravě to s masem umíme a že si naše moravské ŽERky v ničem nezadá s jejich jerky. To naše je vyrobeno z vyzrálého masa Aberdeen Angus, sušením studeným kouřem a následně pozvolna dosušeno na optimální vlhkost. Skvěle ho pak doplní mandlové čatní.
Popis:
Sušené hovězí maso alá jerky je vyrobeno z vyzrálého masa plemene Aberdeen Angus, sušením studeným kouřem a následně pozvolna dosušeno na optimální vlhkost.
Doporučení:
Abyste si Žerky dostatečně užili, nezapomeňte ho nakrájet na co nejtenčí plátky. Díky svému trvanlivému balení je ŽERky vděčný společník na cesty.
Složení výrobku:
Hovězí maso zadní, sůl, česnek, tymián, koriandr, kmín
Důležité informace:
Čistá hmotnost: 80 g, vakuováno
Trvanlivost: 6 měsíců (trvanlivost se počítá od data výroby)
Skladovat do: do 20°C, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 48 hodin.