Popis sušeného hovězího masa:
Na tenké plátky krájené, lahodně vyzrálé maso z plemene Mitrovský Angus, je sušeno studeným kouřem v udírně po dva dny a následně dosychá několik dnů, volně zavěšené v sušící místnosti. Díky tomu si udržuje svoji vláčnost a vynikne jeho lehce kořeněná hovězí chuť.
Popis:
Prozradíme vám proč je toto sušené maso tak nádherně vláčné a plné chuti. Za vším stojí především spousta poctivé dřiny farmářů z Mitrova. Chov dobytka a zpracování masa zde mají v malíčku a vše probíhá výhradně na farmě. Dobytek masného plemene Aberdeen Angus se od narození pase na přilehlých, ekologicky nezatížených pastvinách a je krmen pouze "domácí" stravou, vypěstovanou bez chemie, na vlastních polích. Porážka, zrání, sušení studeným kouřem až po balení masa, vše opět probíhá jen ve vlastních výrobních prostorách farmy. Co je však nejdůležitější, v Mitrově vše dělají s láskou. A to je v mase cítit.
Doporučení:
Sušené maso je výborné samotné, kde nejlépe vynikne lahodná chuť hovězího masa, ale je také zajímavým oživením salátů, těstovin nebo tapas. K masu doporučujeme podávat plnější červené víno.
Složení výrobku:
Hovězí maso zadní, sůl, česnek.
Důležité informace:
Čistá hmotnost: 80 g, vakuováno
Trvanlivost: 3 měsíce (trvanlivost se počítá od data výroby)
Skladovat do: 12°C, po otevření skladujte v lednici a spotřebujete do 48 hodin.