Popis čatní z hustopečských mandlí:
Zelené jarní mandle z hustopečských sadů jak je ještě neznáte. Na kousky nasekané, spolu se zralými mandlemi, ve sladkém, jemně pikantním čatní. Zelené mandle sbíráme kousek od Brna, ve městě Hustopeče, kde je největší zachovalý mandlový sad ve střední Evropě, který má více než 900 stomů. Každé jaro vykvétá záplavou bílorůžových květů a tuto podívanou můžete zažít i vy, pokud se vydáte po mandloňové stezce k této přírodní raritě. A naše sušené hovězí maso bez něj ani nezkoušejte :)
K čemu se čatní hodí?:
Čatní je ideální společník k masu. Nemělo by chybět na žádné grilovačce, ale uplatnění najde i v běžné kuchyni, třeba v kombinaci drůbežím masem. Můžete vyzkoušet také společně s naším sušeným hovězím masem.
Složení čatní hustopečských mandlí:
zelené mandle, loupané mandle, cibule, cukr, bílé víno, slunečnicový olej, vinný ocet, sůl, pektin, koření.
Důležité informace:
Obsah: čistá hmotnost 100 g
Trvanlivost: 2 roky (trvanlivost se počítá od data výroby)
Skladovat : v suchu a temnu při teplotě 0 - 25 °C. Po otevření skladujte v lednici.